bedankt

Bedankt voor je reactie

Schrik maar niet, we zijn je niet aan het stalken!
Ik wilde alleen maar zeggen ‘bedankt voor je berichtje of commentaar.’

Ik denk dat mensen niet vaak genoeg ‘dankjewel’ zeggen. Ik weet dat het een grote stap is om te gaan van “passieve gebruiker” naar “actieve deelnemer”.  En het betekent veel voor me dat je hebt besloten om contact op te nemen, te reageren of commentaar te leveren en deel te nemen aan het gesprek hier. Ik denk dat we een community kunnen hebben waarin we ook van elkaar kunnen leren en je aanwezigheid kan het alleen maar sterker maken.

Als het je bevalt wat je hier leest, zou ik graag voorstellen om te blijven en echt een ‘uitgesproken’ lid te worden van KenjeKracht.info

Deze blog is gebaseerd op de belofte van 100 procent authenticiteit en eerlijk met klanten en collega’s te allen tijde te zijn, zelfs als dat het geven van een uitgesproken mening betekent. En omdat we door die norm te leven, denken we dat het alleen maar eerlijk is dat we creëren een open forum voor je om hetzelfde te doen. Dus wat je ook te zeggen hebt, we willen horen. En als je gewoon merkte dat je het niet eens bent met wat je las, dan zijn we je vooral dankbaar voor dat. Omdat we weten dat kunnen soms de engste reacties zijn om achter te laten. Tenzij je, natuurlijk, met opzet wilde choqueren. Dan … prima, we hebben het je reeds vergeven.

Als het je hier bevalt, dan wil je wellicht ook deel uitmaken van onze community

Volg @CarolinevBommel op Twitter
Like de pagina van Kenjekracht op Facebook
Schrijf je in voor onze e-mailupdates

Nogmaals bedankt dat je van je hebt laten horen en deel bent gaan uitmaken van onze gemeenschap, al is het maar voor een dag. We hopen je terug te zien, maar, zo niet, dan wensen we je ook het allerbeste!

Hartelijke groet,
Caroline