Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online workshop: ‘In 5 stappen effectief reageren op pesten’

9 maart 2016 @ 10:00 - 10:45

Gratis
  • Komt jouw kind ook regelmatig bont en blauw thuis?
  • Heeft hij regelmatig buikpijn, omdat hij niet naar school wil?
  • Verandert jouw vrolijke en uitbundige dochter in een in zichzelf gekeerd meisje?
  • Kelderen de rapportcijfers ineens?
  • Vindt je zoon het lastig om zijn grens aan te geven, of wordt hij juist heel boos als anderen iets doen wat hij niet leuk vindt?

Dan is de kans groot dat jouw zoon of dochter wordt gepest. Maar hoe ga je daar nu op een goede manier mee om? Hoe zorg je ervoor dat het pesten niet erger wordt, maar dat er een einde aan komt?

Vaak wordt pesten onbedoeld verkeerd aangepakt.

Er wordt gezegd: “Sla maar eens een keer flink terug” of “probeer het maar te negeren.” Helaas heeft dit geen effect, want de pester gaat gewoon door. Of de pester en de gepeste worden in de klas apart genomen, waarbij de pester wordt verteld dat hij niet meer mag pesten. Goedbedoeld uiteraard, maar ook hiermee wordt juist een averechts effect gecreëerd. De pester weet niet hoe snel hij de gepeste kan laten boeten voor deze publiekelijke vernedering in de klas en zorgt ervoor dat het pesten voortaan nog meer buiten het zicht van de leerkracht gebeurt. Het slachtoffer voelt zich dan vaak machteloos, het zelfbeeld en zelfvertrouwen keldert naar beneden, waardoor het nog lastiger wordt om voor zichzelf op te komen.

Maar wat is dan wel de juiste manier om een einde te maken aan het gepest?

Tijdens het webinar hoor je welke de 5 stappen je kunt zetten, zodat je effectief reageert op pesten en hier geen last meer van hebt!

Wegens succes geef ik deze online workshop op 2 verschillende tijdstippen. Komen deze je allebei niet uit? Geef je dan toch op, dan ontvang je de opname in je mailbox. Live deelnemen is natuurlijk het allermooist, want dan kun je zelf meedoen!

Wat is een webinar?

Een webinar is een online lezing of workshop.
Je kunt deelnamen waar je maar wilt. Als deelnemer zit je lekker op de bank met je laptop of op je werk, waar dan ook ter wereld.
Zolang je maar een goede internetverbinding hebt.

Je geeft je van tevoren op en dan ontvang je per email krijg een inlogcode. Vlak voor het begin klik je dan op de link. Da’s alles. Het wijst zich helemaal vanzelf. Mocht je op de afgesproken tijd toch niet kunnen dan ontvang je een opname. Alleen als je er live bij bent dan kun je zelf je vragen stellen.

Gegevens

Datum:
9 maart 2016
Tijd:
10:00 - 10:45
Kosten:
Gratis

Locatie

Ken je Kracht
Strijen Nederland + Google Maps