Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Support je gepeste kind challenge

4 juli 2022 @ 11:00 - 8 juli 2022 @ 11:30

Gratis

Wordt jouw kind gepest?

Je maakt je zorgen om je kind. Want je ziet hoe je dochter met steeds meer tegenzin naar school gaat, of je hoort hoe anderen nare dingen tegen je zoon zeggen. Alle jongens zitten op voetbal, maar jouw zoon houdt van hele andere dingen en ligt daarom behoorlijk buiten de groep. De leerkracht ziet het niet, of zegt dat het allemaal wel mee valt
Je moederhart breekt…
Opeens heeft je dochter last van hoofdpijn, buikpijn, of slapeloosheid. Terwijl ze zichzelf lelijk vindt en zich afvraagt: ‘Wat is er mis met mij?’

Ik ben Caroline van Bommel, trainer en coach voor kinderen en volwassenen die last hebben van pesten, of van de gevolgen daarvan.
Zelf heb ik met vallen en opstaan geleerd om sterk te reageren in lastige situaties, zoals pesten, buitensluiten of negeren…om voor mezelf op te komen en grenzen aan te geven.

Uit eigen ervaring weet ik hoe pesterijen zorgen voor een deuk in je zelfvertrouwen. Hoe onzeker en ongelukkig je je hierbij voelt en waar je ook jaren later nog de gevolgen van ondervindt. Gelukkig weet ik nu hoe een sterke houding en succeservaringen zorgen voor een goed gevoel en meer zelfvertrouwen. Dit gun ik graag ieder kind!

Het is mijn missie om slachtoffers van pesten te helpen om terug in hun eigen kracht te komen en weer in zichzelf te geloven.

Als je helemaal jezelf durf te zijn en ‘anders’ mag zijn, kan niemand je meer raken. Dan kun je zeggen: ‘ik laat mij niet meer pesten!’

En daarom organiseer GRATIS ik een online ‘Support je gepeste kind’ challenge, zodat jouw kind straks ‘bully-proof aan het nieuwe schooljaar kan beginnen.

Hoe fijn zou het zijn als ook jouw zoon of dochter straks weer in zichzelf gelooft, vrienden maakt en zelfvertrouwen heeft?
Dus meld je snel aan via het formulier op sterktegenpesten.community en ga naar de Sterk tegen Pesten community op Facebook, waarin ik volgende week 5 virtuele workshops geef.

Ik zie je daar!

 

Gegevens

Begin:
4 juli 2022 @ 11:00
Einde:
8 juli 2022 @ 11:30
Kosten:
Gratis
Site:
http://sterktegenpesten.community/

Locatie

online

Organisator

Caroline van Bommel
Telefoon:
0651607422
E-mail:
caroline@kenjekracht.info
Bekijk de site van Organisator

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.