ezine

Ontvang ook gratis het mini-eBoek ‘Help! Mijn kind wordt gepest!’

Voor de meeste ouders is ‘hun kind dat wordt gepest’ een grote nachtmerrie. Hoe halen ze het in hun hoofd om jouw lieve kind, dat nooit een vlieg kwaad doet zo te treiteren en te pesten?

Je wilt je kind het liefst beschermen en helpen, zodat het pesten stopt. Maar weet niet goed hoe? Wat kun je nu als ouder(s) het beste doen? En wat kun je juist beter laten? Met de juiste ondersteuning, bemoediging en tips, gaat het ook jouw kind lukken om effectief te reageren op pesten, zodat het hier geen last meer van heeft.

Vul je naam en e-mailadres in en ik stuur je..

  1. Een gratis checklist ‘Hoe ouders hun kind dat wordt gepest kunnen helpen’ met 34 praktische tips over hoe o.a. op school het gesprek met de leerkracht kunt aangaan.
  2. Een abonnement op mijn E-zine ‘Krachtig tegen pesten’. Dit is een gratis 2-wekelijks digitaal ‘mini-magazine’ voor ouders, die makkelijk toepasbare tips en informatie willen over omgaan met pesten en meer zelfvertrouwen voor hun kind. Deze tips stuur ik alléén naar mensen die zich daarvoor hebben ingeschreven en ontvang je gratis per mail.

Wil je ook informatie over wat je als ouder zelf kunt doen, wanneer jouw kind verdrietig thuiskomt of met buikpijn of lood in z’n schoenen naar school gaat, omdat pestkoppen hem daar het leven zuur maken?

Schrijf je dan gratis in en ontvang de checklist met tips en meer informatie o.a. over hoe je op school het gesprek aan kunt gaan, automatisch in je mailbox.

Uitschrijven kan ook heel gemakkelijk.

Voor nu wens ik je heel veel sterkte en succes in de strijd tegen pesten!

Hartelijke groet,
Caroline

Ps. Wees er verzekerd van dat je gegevens vertrouwelijk behandeld zullen worden. Wat binnenkomt bij Ken je Kracht, blijft bij Ken je Kracht.

8 reacties

  1. Bedankt @Natascha!

    @Evy Als het goed is heb je een bevestigingsmail ontvangen met een link waarmee je de inschrijving kunt bevestigen. Wanneer je daarop klikt ontvang je automatisch het ezine en het eBook. Als je deze mail niet hebt gezien is deze misschien tussen je spamberichten gekomen? (Omdat het een Amerikaans programma is?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.