Volg gratis 2 online workshops voor schoolleiders, ib-ers,..

Beste onderwijsprofessional,

Op veel plekken wordt gepest. Niet voor niets is er momenteel veel aandacht voor pesten op scholen voor primair, voortgezet en speciaal onderwijs, maar ook bijvoorbeeld op het werk. Omdat het veel voorkomt en veel invloed heeft op de betrokkenen, is het ook belangrijk om er adequaat op te reageren.

Hoe pak je zo’n situatie aan op een manier, dat het pesten snel écht stopt én dat de ouders het vertrouwen in de school houden? En breng je naar buiten dat je een goed anti-pest programma of protocol hebt of praat je er liever niet over?

In een tweetal webinars op 23 en 25 juni 2015 krijg je antwoord op deze vragen.

 

Volg op dinsdag 23 juni tussen 11.00 en 11.45 uur het webinar:

‘De 5 meest gemaakte fouten bij de aanpak van pesten’

Je ontdekt hier:

  • welke fouten er vaak worden gemaakt wanneer er op een school wordt gepest
  • waardoor het pesten niet stopt en soms zelfs alleen maar erger wordt
  • hoe je deze ‘fouten’ op je eigen school kunt voorkomen.

button_0

 

Dit webinar wordt gegeven door Caroline van Bommel van Ken je Kracht. Zij is leerkracht basisonderwijs, trainer & transformatiecoach en heeft zich gespecialiseerd op pestgedrag.

 

Volg op donderdag 25 juni tussen 11.00 en 11.45 uur het webinar:

‘Waarom ouders juist wél hun kind bij uw school inschrijven wanneer u op de juiste manier communiceert over uw anti-pest programma’

Je leert hier:

  • het geheim hoe je op een positieve manier naar buiten kunt brengen dat je school een anti-pestprogramma heeft en welke ervaringen hebt met pesten
  • én hoe je daardoor zelfs meer nieuwe leerlingen kunt verwelkomen op school.button_0

Dit webinar wordt gegeven door Jozet Niehof van 1 voor Communicatie. Zij is communicatieadviseur voor het basisonderwijs en helpt basisscholen om efficiënter en duidelijker te communiceren en zo meer leerlingen aan te trekken.

Doelgroep

De webinars zijn bedoeld voor Intern Begeleiders of directieleden van scholen voor primair, voortgezet en speciaal onderwijs. Je kunt het webinar op je werkplek achter je PC volgen. Dus doe de deur dicht en doe je voordeel met onze kennis.

Wilt je erbij zijn… schrijf je dan nu in!

De webinars kun je kosteloos volgen, maar het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf je dus snel in, zodat je verzekerd bent van een plekje.

 

NB. Op donderdag 17 september 2015 organiseren wij een ééndaagse expertisedag met workshops op het gebied van het voorkomen en stoppen van pestgedrag. Daarnaast zijn er workshops over het effectief communiceren over pestgedrag naar (groepen) ouders en in de media. De workshops zijn heel praktisch, dus je gaat naar huis met een rugzak voor praktische tools en handvatten die je direct kunt inzetten op je eigen school!

Reserveer de datum alvast in je agenda. Je hoort snel meer hierover!

Geplaatst in Geen categorie.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.