Support je gepeste kind

en start BULLY-PROOF het nieuwe schooljaar

Wordt jouw kind gepest?

Je maakt je zorgen om je kind. Want je ziet hoe je dochter met steeds meer tegenzin naar school gaat, of je hoort hoe anderen nare dingen tegen je zoon zeggen. Alle jongens zitten op voetbal, maar jouw zoon houdt van hele andere dingen en ligt daarom behoorlijk buiten de groep. De leerkracht ziet het niet, of zegt dat het allemaal wel mee valt Je moederhart breekt… Opeens heeft je dochter last van hoofdpijn, buikpijn, of slapeloosheid. Terwijl ze zichzelf lelijk vindt en zich afvraagt: ‘Wat is er mis met mij?’

Zelf heb ik met vallen en opstaan geleerd om sterk te reageren in lastige situaties, zoals pesten, buitensluiten of negeren…om voor mezelf op te komen en grenzen aan te geven. Uit eigen ervaring weet ik hoe pesterijen zorgen voor een deuk in je zelfvertrouwen. Hoe onzeker en ongelukkig je je hierbij voelt en waar je ook jaren later nog de gevolgen van ondervindt. Gelukkig weet ik nu hoe een sterke houding en succeservaringen zorgen voor een goed gevoel en meer zelfvertrouwen. Dit gun ik graag ieder kind!

Als je helemaal jezelf durf te zijn en ‘anders’ mag zijn, kan niemand je meer raken. Dan kun je zeggen: ‘ik laat mij niet meer pesten!’ En daarom organiseer GRATIS ik een online ‘Support je gepeste kind’ challenge, zodat jouw kind straks ‘bully-proof aan het nieuwe schooljaar kan beginnen. Hoe fijn zou het zijn als ook jouw zoon of dochter straks weer in zichzelf gelooft, vrienden maakt en zelfvertrouwen heeft?

Dus meld je aan op sterktegenpesten.community

en ga naar de Sterk tegen Pesten community op Facebook... Ik zie je daar!
Geplaatst in weerbaarheid, zelfvertrouwen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.