Caroline van Bommel

Met veel plezier ben ik nu ook als leerkracht aangesloten bij Edulance, een landelijke onderwijspartner voor personeelsvraagstukken

Zodat basisscholen via dit transparante platform een beroep op mijn expertise kunnen doen voor een vervangingsopdracht.

De missie van Edulance? 

Leerkrachten en basisscholen samenbrengen op een eerlijke en transparante manier. Samen bouwen aan een stabiele en transparante (tijdelijke) pool, waarbij onderwijskwaliteit de topprioriteit heeft.

Deze missie, persoonlijke aanpak, transparantie en flexibiliteit maakt dat ik daar met veel plezier nu ook deel van uitmaak! Het is zo zonde dat er zoveel onderwijsgeld verdwijnt naar dure bureaus (Die wel heel graag wilden dat ik voor hen zou gaan werken ??)

Geweldig om nu als leerkracht vanuit ‘de stille reserve’ toch een steentje bij te kunnen dragen voor scholen waar een vervangingsprobleem is! Zonder daarvoor teveel tijd voor mijn bedrijf te moeten opgeven.

Is er op jullie school een probleem?

Neem dan direct contact met mij op! Dan bespreken we samen hoe ik jullie kan ondersteunen, of de vaste groepsleerkracht tijdelijk kan vervangen…

Online Training

Na de online training ‘Simmer dan pesters’ weet je precies hoe je kunt reageren als je verbaal of emotioneel wordt gepest en hoe je hulp kunt vragen…
Leer (weer) in jezelf te geloven, zodat de pestkoppen je niet meer kunnen raken.

Workshops

Interactieve workshops voor leerkrachten, professionals en/of ouders om de kennis over het pestprobleem en de vaardigheid om hiermee om te gaan te vergroten. Naast informatie over pesten, zijn er ook thema-bijeenkomsten over aanverwante thema’s mogelijk.

consultation

Problemen met pesten?

Als adviseur voor scholen en organisaties ga ik dan graag met jou aan de slag om een goed anti-pestbeleid neer te zetten dat past bij de visie van de school, of verzorg ik een training in de klas en/of workshops en scholingsdagen voor ouders, leerkrachten en andere professionals.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.