Links en samenwerking

Ken je Kracht is aangesloten bij & werkt samen met diverse organisaties…

StOMP logo - Oranje achtergrond             aangesloten bij mediawijzer

Begeleider bij Kindzorgcentrum Educto – Samen sta je sterk. Want samen kun je, door je kennis, kunde en enthousiasme te delen, de beste zorg bieden aan kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen en hun ouders. Door samenwerking wordt goede zorg excellente zorg!
ZZP Leerkracht via Edulance – Onderwijspartner voor alle professionals in het onderwijs die op zoek zijn naar meer uitdaging en afwisseling. Die zich willen ontwikkelen en met hun expertise van meerwaarde willen zijn voor het onderwijs. En voor scholen die op zoek zijn naar kwalitatieve professionals die de ontwikkeling van het kind voorop stellen.
Ambassador bij Mindvalley – Mindvalley creates the world’s best programs in every category of human transformation and entrepreneurship.
Auteur Upturn 3 – Upturn bestaat uit een reeks boeken met verhalen die op het punt staan ​​je leven te veranderen… als je dat toelaat! De reis die leven heet, overkomt ons allemaal, maar sommige mensen weten dat er meer bij komt kijken dan alleen maar dag in dag uit leven, als een reeks routinematige acties die de een na de ander volgen…

Beheerder van pesten-op-school.nu – Informatieve website over het voorkomen en aanpakken van pesten op school.
Lid van balansdigitaal.nl – Landelijke vereniging voor ouders van kinderen met leer- en gedragsproblemen, zoals ADHD, dyslexie, Asperger en PDD-NOS.
Coach Binnengebieden – Deze methode geeft inzicht in het eigen gedrag & en het gedrag van de ander. Gecertificeerd door Gerdie Verheijden.

Vind mij als coach op Doe het samen – Loop jij door Corona ook tegen problemen aan en zoek je iemand die je kan helpen? Je bent niet alleen! Op dit platform van Stichting Doe Het Samen helpen we je om in contact te komen met de coach of expert die graag met jou in gesprek gaat. Dit kost je niets! Samen komen we hier sterker uit!

Community Sterk tegen Pesten – Doordat je in deze groep je verhaal en natuurlijk daarnaast handige tips, tricks en inspiratie met elkaar deelt, vind je steun van anderen. Je weet welke stappen je kunt zetten en je staat er niet meer alleen voor.

Partner STA STERK Trainers

Halsteren, Praktijk Chrysalide www.praktijkchrysalide.nl
Heiloo, Yosoy www.yosoyheiloo.nl
Leidsche Rijn, Cool & Coo www.kindercoachingleidscherijn.nl
Vasse, Weerbaar tegen pesten www.weerbaartegenpesten.nl
Weesp, Posicom www.posicom.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.