Aanbod voor ouders & kinderen

Op deze pagina vind je alle trainingen & programma’s die ik aanbied om je te helpen aan meer sociale weerbaarheid & zelfvertrouwen voor je kind & voor jou als ouder, zodat je geen last meer hoeft te hebben van pesten.

Naast de reguliere programma’s is er ook een individueel traject mogelijk, waarin je 1-op-1 begeleiding krijgt. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, of om te bespreken of je hiervoor in aanmerking komt. We begeleiden je graag om helder te krijgen bij welke training of programma je het meeste baat bij hebt!

Sta Sterk training

Sta Sterk training

Praktische handvatten en vaardigheden voor het verbeteren van de sociale weerbaarheid & het zelfvertrouwen. Worstelt je kind met het aangeven van zijn of haar grenzen, zou het wel wat weerbaarder mogen reageren, of juist wat minder fel uit de hoek kunnen komen? Conflicten , ruzies, pesten, faalangst,.. De Sta Sterk training helpt je kind om deze problemen te overwinnen. In 10 bijeenkomsten leren kinderen en jongeren stapsgewijs, op een positieve en praktische manier voor zichzelf op te komen en meer zelfvertrouwen te krijgen.
Lees meer over deze effectieve sociale weerbaarheidstraining…

De Sta Sterk training is ontwikkeld door de Stichting Omgaan met Pesten en is opgenomen in de databank ‘Effectieve jeugdinterventies’ van het Nederlands Jeugdinstituut.


Stevige Stap training

stevige stap training

Weerbaar en vol vertrouwen van groep 8 naar de brugklas. Staat je kind aan de vooravond van de overstap naar de middelbare school? Een nieuwe fase waarin hij of zij geconfronteerd wordt met veel nieuwe dingen zoals: andere klasgenoten, (veel) nieuwe leraren, een groot schoolgebouw en niet te vergeten het huiswerk. Is je kind onzeker en ziet hij of zij hier tegenop? Twijfelt je kind of en hoe vrienden te maken? Werd hij of zij misschien gepest? Dan kan de Stevige Stap training je kind wellicht verder helpen. Deze training is specifiek bedoeld voor kinderen die weinig zelfvertrouwen hebben, onvoldoende sociaal vaardig zijn of een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het zetten van deze stap.

Lees meer over deze brugklastraining…

Stel je eens voor hoe het over een aantal jaar zal zijn als er niets verandert. Heb je dan nog steeds last van pesten? Een laag zelfbeeld, misschien een lagere opleiding gevolgd? Als je dit geen goed vooruitzicht vindt, aarzel dan niet langer en neem contact met me op. Zet de 1e stap, neem initiatief en investeer in een succesvolle toekomst!


Coaching voor ouders en volwassenen die zelf worden gepest

coaching

Loop je tegen problemen aan?
Wil je snel hulp of sparren met iemand die weet waar jij van wakker ligt?

Soms wil je als ouder liever eerst zelf kijken hoe je je kind kan helpen, dan dat je je kind naar een training stuurt.
Of je maakt je zorgen om je kind, omdat je ziet dat deze niet echt gelukkig is of zich anders gedraagt dan eerst. Of wil je kind zelf niks van een training of coaching weten?

Neem contact op en samen kijken we hoe ik je kan helpen of hoe we je kind weer kunnen laten stralen!


Mini-eBoek ‘Help! Mijn kind wordt gepest!’

eboek

Je wilt je kind het liefst beschermen en helpen, zodat het pesten stopt. Maar weet niet goed hoe? 

Wat kun je nu als ouder(s) het beste doen? En wat kun je juist beter laten?

Met de juiste ondersteuning, bemoediging en tips, gaat het ook jouw kind lukken om effectief te reageren op pesten, zodat het hier geen last meer van heeft.

Schrijf je gratis in en ontvang de checklist met tips en meer informatie o.a. over hoe je op school het gesprek aan kunt gaan, automatisch in je mailbox.


Ken je Kracht is aangesloten bij onderstaande organisaties en overlegt relgematig met collega-trainers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.