On the air…

“Wat een mooi werk doe jij! Hoe maak jij reclame voor je trainingen? Je zou op de landelijke televisie moeten komen”

Zomaar wat woorden van een andere onderneemster waar ik vorige week vrijdag een interessant telefoongesprek mee had.  Ik hing op en zag ik dat ik een oproep gemist had en een smsje.

“Elke zondag nodig ik een bijzondere ZZP-er uit om over zijn/haar werk te komen vertellen. Aangezien het schooljaar voor veel kinderen weer begonnen is, lijkt het ons interessant om jou deze week uit te nodigen voor ons programma ‘Zo’n Zondag’ op NPO Radio 2.”

En dan zit je ineens in een professionele studio in Hilversum, live op de radio en word je benoemd tot ‘ZZP-er van de week’! Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt. Heb je het nog niet gehoord? Luister het dan hier terug, we hebben zelfs de beelden vanuit de studio voor je 🙂

En ook het volgende radioprogramma staat alweer op de agenda!

Donderdag 10 september ben ik tussen 12.30 en 13.00 uur te gast bij Omroep Zeeland in de ‘Zeeuwse Kamer.’  We gaan het dan hebben over de anti-pestwet die vanaf dit schooljaar in werking is getreden. En natuurlijk nog veel meer over pesten. Luister je mee?  http://www.omroepzeeland.nl/radio#.Vect8_ntkSV.

2 webinars over de aanpak van pesten

Omdat de nieuwe wet ‘Sociale Veiligheid’ en de start van het nieuwe schooljaar veel vraagtekens oproept bij zowel scholen als ouders, heb ik ter gelegenheid van de ‘Week tegen Pesten’ 2 webinars ingepland. Je kunt je nu gratis voor deze online workshops aanmelden!

Speciaal voor ouders

Word in 5 stappen sociaal weerbaar
Leer met welke 5 stappen kan je kind effectief reageren op pestgedrag.
Wanneer:           donderdag 17 september
Tijd:                    10:00 uur

Speciaal voor leerkrachten en andere onderwijsprofessionals

De 5 meest gemaakte fouten bij de aanpak van pesten
Ontdek welke fouten er vaak worden gemaakt wanneer er op een school wordt gepest, waardoor het pesten niet stopt en soms juist alleen maar erger wordt. Leer hoe je deze ‘fouten’ op je eigen school kunt voorkomen.
Wanneer:           woensdag 23 september
Tijd:                    13.30 uur

Gratis kennismaking anti-pestprogramma

Ook verzorg ik tijdens deze week kosteloos korte interactieve workshops op scholen! Wil je met jouw school nog in aanmerking voor zo’n gratis kennismaking met onze effectieve anti-pestprogramma’s? Wacht dan niet en neem direct contact op (voor maandag 14 september)!

Wil je meer tips voor het ondersteunen van het zelfvertrouwen bij kinderen? Lees dan ook de nieuwsbrief van Stichting Omgaan met Pesten. Hierin staat ook een verslag van een prachtig project van de gemeente Hoorn.
Download deze nieuwsbrief  hier:

[wpdm_package id=’1530′]

Nieuwsbrief jaargang 6, nr 3, 2015

 

Geplaatst in Nieuws, pesten, zelfvertrouwen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.