Zegt uw school dit jaar Dag tegen pesten van 14 t/m 18 april?

Zegt uw school dit jaar Dag tegen pesten van 14 t/m 18 april?

Strijen, 13 maart 2014.
Op 19 april 2014 is het weer zover: de jaarlijkse dag tegen pesten!
Op veel scholen werden vorig jaar workshops gegeven over pesten, maar vooral over het omgaan met elkaar op een positieve manier. Doet uw school dit jaar ook mee?

Omdat 19 april dit jaar op een zaterdag valt, wordt in de week voorafgaand aan deze dag in het hele land op verschillende manieren aandacht gegeven aan het thema “pesten”.
Ook de trainers van de Stichting Omgaan met Pesten maken zich dit jaar weer sterk om kinderen inzicht te geven in dit onderwerp. Caroline van Bommel, een van deze trainers, zal ook dit jaar weer op pad gaan om workshops voor leerlingen op scholen in en rondom Strijen te verzorgen.

Wilt u het onderwerp pesten bespreekbaar maken in (een) bepaalde groep(en) op uw school? Kinderen inzicht geven in wat het verschil is tussen plagen en pesten, in de verschillende rollen die bij pesten spelen en hoe je van rol kunt veranderen? Wilt u de kinderen leren op een positieve manier hun eigen mening te geven, hun grenzen aan te geven of feedback aan elkaar te geven als ze last hebben van elkaar? Caroline van Bommel, van Ken je Kracht verzorgt in verband met deze landelijke dag tegen pesten diverse workshops voor de groepen 4 t/m 8 van het basisonderwijs op maandag 14 t/m vrijdag 18 april 2014. De kosten zijn € 95,- (incl BTW) per workshop van een uur inclusief informatieblad en attentie voor de kinderen. Er kunnen 4 workshops per dag worden verzorgd (Dit kunnen er meer zijn bij inzet meerdere trainers).

Heeft u interesse en wilt u afstemmen welke workshop voor uw groep(en) zou aansluiten? Neem dan vrijblijvend contact op met Caroline van Bommel via telefoonnummer 06 51 607 422 of caroline@kenjekracht.info

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.