Diamant

De diamant, laat ieder kind stralen!

6 maanden lang exclusieve begeleiding

Precious Diamond With RainbowIn een individueel diamant-traject staat jouw specifieke situatie centraal.
Een rugzak vol met kennis, handvatten en vaardigheden geven een flinke basis en een goed gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen.
De diamant wordt geslepen en/of opgepoetst, zodat deze (weer) gaat stralen!

Iedereen – volwassene en kind – kan een individuele training volgen. Zowel slachtoffers van pesterijen, als pesters kunnen profiteren van coaching, maar ook bijvoorbeeld kinderen en jongeren met weinig zelfvertrouwen of (faal)angst.

Bij een individueel traject gaat het – net als bij de groepstraining – om het adequater reageren in lastige situaties. De deelnemers ontwikkelen hun weerbaarheid, zodat ze voor zichzelf kunnen opkomen in het dagelijks leven en in staat zijn om lastige situaties zelf op te lossen.

Als je aan deze diamant-training meedoet ontvang je:

  • 6 persoonlijke sessies van 1,5 uur
  • 6 tussentijdse telefonische vragensessies, waardoor je gemotiveerd blijft
  • persoonlijke opdrachten, op jouw specifieke situatie gericht.
  • Een schat aan effectieve en direct toepasbare tips, checklists en oefeningen.
  • Regelmatig feedback.
  • E-mailcontact voor een snel antwoord op je vragen.

Stel je eens voor hoe het over een aantal jaar zal zijn als er niets verandert. Heb je dan nog steeds last van pesten? Een laag zelfbeeld, misschien een lagere opleiding gevolgd? Als je dit geen goed vooruitzicht vindt, aarzel dan niet langer en neem contact met me op. Zet de 1e stap, neem initiatief en investeer in een succesvolle toekomst!

Een toekomst zonder pesten voor jezelf of voor je kind!
Naast de werkvormen uit de Sta Sterk training zijn ook andere vormen van coaching, counseling mogelijk bij ADHD of leerproblemen zoals dyslexie, bijvoorbeeld de methodiek “Binnengebieden”; in de vorm van een spel, loopt de deelnemer als het ware door zijn eigen bewustzijn, waardoor de herbeleving van bijvoorbeeld een vervelende ervaring, vanuit de zes verschillende ‘binnengebieden’ wordt belicht en geconcretiseerd. Samen onderzoeken we de mogelijkheid om de negatieve ervaring, en de manier waarop je ermee omgaat, te kunnen veranderen vanuit elk afzonderlijk gebied. Door deze methodiek komen nieuwe inzichten boven….en worden situaties hanteerbaarder.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.