webinar

Gratis online workshop over pesten voor ouders

Eind 2013 heb ik een aantal keer een webinar gegeven, waar veel enthousiaste reacties op kwamen.

webinar pesten

Heel erg BEDANKT, het was razend interessant!!! Jouw benadering is idd veel completer dan ik tot dusver ooit gehoord heb en bevestigd wat ik zelf al dacht.

Top: super manier om mensen te bereiken

Top: helemaal goed om zo met je tijd mee te gaan en een webinar te organiseren. Tip: je geeft voor ouders al veel weg, maar misschien komt dat ook wel omdat ik als kindercoach bekend ben met de materie. Hopelijk levert het nieuwe klanten op voor je.

 Zou je dit webinar ook aan andere ouders aanraden?  

Jazeker, het is zeer informatief en met de aanbieding erbij ook aantrekkelijk om een vervolg aan te geven.

Ja zeker. Je geeft heel duidelijk weer wat pesten inhoud en kan het goed over brengen via de pc. Als leerkracht ervaar ikzelf en zie dat er in de klas gepest wordt. Dit webinar gaf mij het inzicht dat je negatief gedrag niet moet negeren en dat roepen maar een tijdelijk effect heeft. (Tonny van den Hout)

Ja, ik denk wel dat ouders hier hun voordeel mee kunnen doen. Ik vond je verhaal duidelijk. Dat houding uitmaakt wist ik wel, maar ik wist niet dat 55% van een boodschap wordt bepaald door je houding. Ook opmerkelijk vond ik jouw opmerking dat iemand uit jouw klas geen last van het pesten had, omdat wat anderen zeggen haar niet boeide! 

laptop-aan-zee-300x300

Ook benieuwd naar dit webinar met tips over pesten, weerbaarheid & zelfvertrouwen?

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, maar je hoeft niets te missen!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.